OM

– Fuge Centralen Danmark

Fuger over hele landet
Både private og erhverv
Specialist i fødevaresektoren og frostrum
Historien

Stiftet i 1982

Fuge Centralen Danmark blev stiftet i 1982 af Poul Dalgaard Hansen, som havde arbejdet med fugning siden 1977. Som del af etableringen var Poul i sin tid rundt ved forskellige skurvogne ved byggepladser for at hænge løbesedler op. En aktivitet der hurtig viste sig at blive meget værd, for fugeopgaverne kom, og ordet om Pouls gode håndværk og pålidelighed spredte sig. Fuge Centralen Danmark har allerede siden dengang haft et godt renomé.

I dag er Fuge Centralen Danmark en landsdækkende virksomhed og en af de førende i specialløsninger til blandt andet levnedsmiddelindustrien.

Vejen ind i denne branche startede via samarbejde med Ajcon i Vejle. Vi har siden da udført projekter hos mere eller mindre alle mejerier, slagterier og fiskefabrikker i landet. Det er næppe noget tilfælde.

Vi har desuden udført fugearbejde inden for fiskeindustrien både i Grønland og i England.

Poul har gennem tiden undersøgt fugeprodukter og teknikker dybdegående, og Fuge Centralen Danmark er kendt for sin betydelige tekniske ekspertise. Vi er blandt andet anerkendt som de eneste i landet, der mestrer kunsten at fuge i frostrum.

Michael Dalgaard

Direktør og ejer

Poul Dalgaard

Stifter og daglig leder

Kenneth Dalgaard

Medejer

Brug for en professionel løsning? 

Fuge Centralen Danmark har mere end 40 års erfaring med fugearbejde. Vi anvender kun de bedste kvalitetsprodukter, og vores service er landsdækkende.   

Generationsskifte

Født til at fuge

Efter mange år i branchen overdrog Poul i 2023 virksomheden til sine to sønner, der om nogen er “født til at fuge”. Michael og Kenneth har begge været en del af Fuge Centralen Danmark i mere end 25 år, og dermed er den gode arbejdsmoral og ekspertise fortsat grundsten for Fuge Centralen Danmark.  Den er formeligt kommet ind med modermælken, fugefaget, og den faglige stolthed er givet i arv.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud?

Kontakt os på telefon  +4540214601 eller mail@fugecentralen.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.